"עוד לא הספקנו להוציא מילה וכבר הונחו על שולחננו צלוחיות סלטים מלאות ללא הכרה: חצילים במיונז, חומוס, חמוצים ביתיים, סלסת עגבניות, טחינה וטבולה, הכל טרי והוכן במקום..." קרן ויזנר זוכה לאירוח ייחודי באלבטרוס
הראש היהודי לא מפסיק להמציא לנו פטנטים. כמה פעמים נעלמה לכם מגבת המטבח או היא סתם לא מצאה את מקומה? כמה פעמים פחדתם להחתך בשעת חיתוך הירקות? 4chef מציגה סדרת גאדג'טים חדשה שעונה על הצרכים והבעיות
בלב רעננה, הידועה כפנינת השרון, שוכנת מסעדת קרוסל. קרוסל הינה מסעדה קטנה ואינטימית בה מתבשל מדי יום, ע"י השף סטפן, אוכל צרפתי משובח. קרוסל מציעה בשעות הצהריים והערב תפריט עסקיות החל מ- 60 ש"ח לסועד
קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק
"כאן כל צלוחית היא יצירה קטנה ומורכבת בפני עצמה- נתחים של בורי כבוש בסומק ובצל סגול, סלט יוצא דופן של סביצ'ה, פלמידה לבנה, קרפצ'ו אינטיאס מעודן..."שפרה צח מבינה שהדברים הטובים באמת, נמצאים במאנטה ריי
"הלזניה של בעלי עלתה על כל הציפיות. שכבות הבשר היו נדיבות ורוטב הבשמל העשיר את הטעמים בפה ושבר היטב את טעם העגבניות. אני הזמנתי פילה דניס על מצע ניוקי בטטה ברוטב שמנת..." אפרת רוזן מצאה משפחה חדשה בלה פמיליה
"בפעולה פשוטה של לגימת משקה, אנו מפעילים ארבעה חושים- ראייה, מישוש, ריח וטעם. אין הרבה פעולות המערבות בצורה מושלמת והרמונית כזו את כל החושים..." כל מה שרציתם לדעת על מסורת, ארבעת החושים וחווית היין בכתבה הבאה
"בצלחת שלי מונחים קבב "קפיצי" ומלא טעם, מבשר עגל טרי, ושישליק טלה רך וטעים, לשחר נתחי הפרגיות רכים ועסיסיים בדיוק כמו שהיא אוהבת..." שפרה צח ובתה מבקרות בושבעת וברכת, מסעדה בעלת מסורת והיסטוריה ארוכת שנים
"שלו ביער היא אחת המסעדות הממוקמות במקום הפסטורלי ביותר במדינה. המסעדה המטופחת נראית למי שמגיע לראשונה כאילו הגיע לבית מהאגדות..." בימים אלו שלו ביער משיקה את "המהפכה הצרפתית", עסקיות ערב החל מ – 68 ₪
על צלחתי הונח נתח וורדרד ויפהפה של דג סלמון מושחם מבחוץ ונימוח מבפנים. עליו נמשח רוטב עשבי תיבול, שום ויין לבן. לצד המנה סודרו בצלחת בקפידה סירות בטטה בשרניות ומתקתקות.." אפרת רוזן מפזזת בקפה וניס בגבעתיים
"הסטייק היה עבה ועסיסי ביותר. בכל ביס התפוצצו לנו בפה כל כך הרבה טעמים, שהרגישנו כמו חוטאים או צידיים קדמוניים. לצידו הוגשו תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי פיקנטי..." דניאל לוין יוצא לצוד בשר באל גאוצ'ו בנתניה
"המזרח הקדום היה האזור הראשון בעולם שבו טופחו ענבים ויוצר יין..." חיים גן, מומחה ליינות וכהלים, יספר לנו בכתבות הבאות על ההיסטוריה של תרבות היין. בפרק הראשון: : משיירי חרצנים ועד לפקקי הסיליקון
היקב הוא לא רק יין, היקב הוא גם מקום מקסים השוכן בטיילת של נתניה. אם במקרה התמזל מזלכם ונפלתם על כמה שעות חופשיות בבוקר, כדאי שתנצלו אותן במסעדת היקב המציעה ארוחות בוקר עשירות ואטרקטיביות החל מ – 36 ש"ח
לצד הכותל בירושלים או בגני התערוכה בת"א?בסגנון צרפתי או בסגנון יהודי מסורתי? לפניכם ארבע המלצות למקומות שידאגו שיהיה לכם אירוע מהאגדות, לצד חוויה קולינארית שעוד ידובר עליה רבות
מנת הפילה הגיעה נימוחה ומלאת טעם. הבשר נצלה היטב ובמדויק והוא הומלח ופולפל במקצועיות. האחרונה מבין העיקריות הייתה מעין סגירת מעגל עם החומוס ובשר הטלה..." דניאל לוין יוצא לחפש עבודה ומוצא מקום מהסרטים
המנה המיוחדת של היום: רביולי במלית טעימה ביותר של כרישה וגבינות, ברוטב קרם ארטישוק, יחד עם עלי תרד טריים, לבבות ארטישוק וזיתים שחורים. טעים ומיוחד כמו שזה נשמע...." שפרה צח מוזמנת למסיבת יום ההולדת של רוסטיקו
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתקיים פסטיבל ימי ענף הזית במסעדות נבחרות בצפון המציעות הטבות והנחות אטרקטיביות למבקרים. לצד החוויה הקוליאנרית, מציג הפסטיבל שלל אירועים לכל המשפחה: מופעי מוסיקה, סדנאות יצירה, טיולים ועוד
"מקרב היינות האדומים התבלט במיוחד לטובה היין, שירז 2007. מדובר ביין ארוך, ארומתי והרמוני שיושן 12 חודשים. לא מדובר ביין אגרסיבי אלא ביין מאוזן היכול ללוות ארוחה בת מספר מנות..." יובל בלנקובסקי מדווח מיקב ברבדו
"באזור הגלידות השמנות נדהמתי מגבינת המסקרפונה עם הרימונים שהוקפאו ונידבו חמיצות מתוקה. אם תשאלו את הילדים, הטעם המקובל ביותר הוא עוגיות האורירו המפורסם..." שרון ינובסקי מלקקת את האצבעות בגלידריית טרטופו
"מזנון הבופה היה עשיר מאוד וכלל: מבחר סלטים טריים ומיוחדים, פשטידות אישיות, כמה סוגי לחמים, מספר סוגי גבינות, ממרחים, ריבות ואף מוזלי למשתגעים על בריאות..." קרן ויזנר מתחילה סוף שבוע רגוע ב- icaffe
"הזמנתי ברווז מטוגן, מנה שהתגלתה כמוצלחת ביותר. הנתחים של הברווז מגיעים מטוגנים ומצופים בציפוי פריך להפליא. למנה נלווה רוטב חריף מעט שמוסיף לברווז טעם עשיר ומיוחד..." אורלי פרש אזולאי מנצלת כל דקה בסינית הכשרה
ברשת 4chef מבינים שתה הוא הרבה יותר מסתם משקה: הוא פילוסופיה ואורח חיים. בימים אלו משיקה החברה את מחלקת ה T- Department, מחלקה אשר תתמקד בתרבות שתיית התה
ההצעה העסקית של מיי גרנולה הינה הצעה מאתגרת, מעניינית ובלתי שגרתית בעליל. באמצעות אתר ידידותי וצבעוני, אתם בוחרים את מיקס גרנולה האישי שלכם. פנו דרך לשיגעון החדש: הזמנת מיקס גרנולה אישי דרך האינטרנט
לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
"קוביות בשר רך ועסיסי ברוטב טריאקי מתקתק נחו על מצע אורז לבן, הרוטב זלג על האורז ונתן לו מתיקות עדינה..." שיר כידן ממליצה לתושבי גבעתיים, לא לנסוע רחוק כשיש את נורי סושי בסביבה הקרובה