תיקחי אותי הרבה ליפו מעכשיו, טוב? אתה מבקש. לא ידעת שיש כאן כאלה מקומות מיוחדים. אתה מבקש עוד וויסקי ואנחנו שוקעים שוב במנוחה ובקסם של הג'פה בר.
והפעם בחרנו שף שמגיע אלכם הביתה ומבשל בשבילכם למי שאתם אוהבים. והמישהו הזה, עדיף שיאהב אוכל טוב. רון מגיש מתכון מיוחד לוולנטיינס
הוא נולד בקרית אונו ומתגורר בה עד היום אבל לבו בפרובאנס. זיו רובין, השף של ל'אנטרקוט ואלהמברה, מבשל אוכל צרפתי לישראלים ומתגעגע.
חמש פעמים ביקר יענקל'ה חיימי באיטליה לפני שפתח את ראגו. הוא אוהב בה הכל, את התרבות, האמנות, האוכל והטבע. כרטיס ביקור עם האיש שמאחורי המסעדה האיטלקית הירושלמית היפה והמצליחה.
אורי ירמיאס הוא לא רק אחד השפים המוכשרים שקמו לנו, הוא גם אדם מרתק. בגיל 16 עזב את הבית ויצא לטיול של ארבע שנים בעולם, בהודו, אפגניסטן, פאקיסטן, פרס ובאירופה. לבדו, בקרוון, התחיל לבשל מפרודוקטים שקנה בדרך. בדרך הטבע, הוא אומר, התקבצו סביבו תמיד חבר'ה רעבים. בסוף הוא פתח מסעדה.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את נורית רן.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את רלי שולמן.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את הדס ורדימון.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את יעל אהרונסון
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את לאה גואטה
חיים גרשון מאלפרדו הוא פריק של אוכל איטלקי אמיתי. חומרי גלם טריים וים תיכוניות בלתי מתפשרת.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את איתי רפאלי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו.
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, מסעדת המעדנים הכפרית שליד נווה צדק וכלבו שלום. כמו בצרפת הכפרית, מככבים במטבח של קימל עדשים, נקניקים כפריים ירוקות שורש והרבה שמן זית. אוכל שמחמם את הלב והבטן. ויש גם מתכון למרק חורפי משובח.
מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים הטבחים והשפים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים, ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מנחם כץ.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את מייקל רנטיסי מטו-סי
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אביב רגב
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ניר צוק מקורדיליה (ומנעה, ומג'אפה בר)
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ירון קסטנבוים