לקראת הקיץ, מסעדת Ocean - בר פירות ים, יוצאת במבצע ארוחה מלאה וכוס יין ב 88 ש''ח !
פקק השעם המסורתי, המלווה את תעשיית היין מזה מאות שנים, נדחק החוצה. את מקומו הולכים ותופסים פקקי הברגה אטומים ונוחים יותר לשימוש. רק מטקס חליצת הפקק המסורתי עוד קשה להיפרד
מי אמר שחובה לאכול ארוחת בוקר בבוקר? ומי אמר שאי אפשר להגיש סושי במסעדה מרוקאית או למרוח את השוקולד על הלחמנייה עוד לפני האפייה? ארבע מנות שישאירו אתכם פעורי פה או לפחות מחויכים מאוזן לאוזן
היוזמה של ''שמרית'' היא מסחרית גרידא אבל הרעיון מוצלח. הרבה ענני קמח יעופו במטבח לקראת תחרות הפיצות לילדים, אבל לא פחות חשובים העצמאות, היצירתיות והמיומנות שיתפתחו במהלך הקיץ, וכמובן, החופשה באילת, שמחכה לזוכים
בגלל טעות של הגורל נולד ג'אקומו ויולה, הלוא הוא יעקב פיאלקוב, בישראל ולא באיטליה. אבל גם טעויות של הגורל אפשר לתקן וג'אקומו הקים בכפר-סבא שלוחה איטלקית של ארץ המגף. שפרה צח כתבתנו קפצה אליו לביקור, התענגה על האנטיפסטי, התרפקה על הסיפורים והתלקקה מהזופה אינגלזה. את הביקור היא מסכמת בשתי מילים: לכו ותתמסרו
שתייה היא חלק חשוב מההנאה בארוחה במסעדות במיוחד אם אתם חובבי יינות או שתייה חריפה אחרת. אבל אם אתם שומרים על המשקל או מנסים לרזות, חשוב שתהיו מודעים לעובדה שיש לה ''מחיר'' בנקודות והוא עלול להיות כבד
אין דבר שדוד גול אוהב יותר מלדבר על אוכל. אולי רק לבשל תוך כדי שהוא מדבר, מספר סיפורים על האוכל ומציף בידע שימושי. את הסטנד-אפ הקולינרי הוא מאלתר במקום, בתיאום עם הלקוח, ומה שבטוח, המופע מסתיים עם טעם טוב
כמו כל ישראלי גם ששת נסע למזרח. בספר החדש שלו הוא מלמד איך מכינים בבית פאד תאי, דים סאם, פורי, צ'פאטי, גיוזה, סושי ועוד. לונה פארק של מאכלים אסיאתיים, למי שלוקחים את הבישול ברצינות
אחרי מבול עוגות הגבינה של שבועות והחמסינים שתקפו אותנו אחריו, חיפשה שפרה צח משהו קטן, מלוח ומפנק להעביר איתו אחר צהריים נעימים. בבית הקפה גאיה ברטלה היא הרגישה כמעט כמו בשווייץ
תחרות היין הבינלאומית הראשונה בישראל יוצאת לדרך. במרכז הירידים שבגני התערוכה בתל אביב יחולקו בימים הקרובים תארים ליינות מובילים ובעיקר, יכירו בנו סוף סוף כתעשיית יין
בבית כבר התרגלתם להתמודד עם תזונה בריאה ומאוזנת ואפילו עם תפריט לירידה במשקל. אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים, מוותרים על מסעדות? בשום אופן לא. פשוט מאמצים כמה כללים לאכילה בחוץ וממשיכים לבלות ולרזות
בפרץ אביביות ספורטיבי יצאה ענת פרנק מהעיר הגדולה לטיול דו-גלגלי ברמת הגולן. לפני העלייה לשטח היא עצרה לארוחת בוקר אצל שפרה מיכאלוביץ' בשמורת האלונים, ובין סלט השומר עם המשמש המיובש לחצילים המטוגנים עם הגבינה הבולגרית, שכחה את עצמה לגמרי
כולנו כבר יודעים שדיאט-גורמה הוא הטוב מכל העולמות. איך עושים את זה בפועל? 40 מסעדות בתל אביב הצטרפו לפרויקט המיוחד של שומרי משקל, עיריית תל אביב ואתר 2eat וניקדו את המנות הבריאות והדיאטטיות בתפריטיהן
מטילדה, בית קפה - מציעים עסקיות משתלמות - בצפון העיר. אז מה? לא נטעם?
מדיד הפסטה הוא פתרון מצוין למי שמתקשים לקבוע מהי מנת פסטה. אלון כהן אימץ אותו בשמחה למטבחו הפרטי
הטעם הראשון שניר דגן מפימנטו זוכר הוא טעמו של סנדביץ' גבינה צהובה כל-ישראלי שאכל כילד אבל סגנון הבישול שבו הוא מתמחה הוא שונה לגמרי. קבלו את השף שמאוהב במטבח הנובו-לטיני, בתוספת שני מתכונים.
כמעט כל המסעדות קופצות על ההזדמנות החגיגית ללבוש לבן, לשתות יין משובח ולהרכיב תפריטים מיוחדים על טהרת הגבינות וביכורי השדה. רשימה מפורטת ומומלצת
מחפשים את המתכון לעוגת הגבינה האולטימטיבית? קבלו את אוסף מתכוני שבועות החגיגי והמתוק שלנו, ממוס שמנת ותותים עד עוגות גבינה אישיות ודיאטתיות
הרבה מאוד סידן עולה על השולחן בשבועות. כמה מתוכו יישאר לנו בסופו של החג בגוף? הדיאטנית ליאורה חוברה עם כל הטיפים שיעזרו לכם לשפר את ספיגת הסידן ולהרחיק את דלדול העצם
ניר צוק בקרחנה תנ''כית לרגל חג הביכורים, הופך את שבעת המינים לשבעת המעדנים בארוחת דגוסטסיון בת שבע מנות. בטור שלו לשבועות תמצאו הוראות להקמת תפאורת חג מושלמת, תפריט דגוסטסיון ומתכונים
נסו לדמיין שמסעדה שלמה תעמוד אך ורק לרשותכם ושף פרטי יגשים לכם כל גחמה קולינרית. נשמע חלומי? נטע גל וזוגתו הלכו בעקבות השמועה לארוחה זוגית אצל ארז שטרן ולא ידעו את נפשם מרוב הנאה. מה שהתחיל בתחושה של אינטימיות כפויה הסתיים בתחילתה של ידידות מופלאה
החיטה היא הראשונה מבין שבעת המינים שבהם נתברכה הארץ ולכן, גם זאת דרך לחגוג את שבועות: בתחרות אפיית לחם ביתי ובתערוכה על הלחם בדתות השונות
הארוחה כולה הוגשה לנו ב''סרוויס'' כמו של פעם, בצלחות וספלים לבנים מחרסינה שעיטורי פרחים עדינים מקיפים אותם. אפשר היה להבין בקלות איך מרגישים כאן בבית
אז מה קורה בשבועות - חג הגבינות? מיטב המסעדות מציעות עסקיות וארוחות לחג, וכן מגוון מנות ותפריטים מיוחדים לחג השבועות.
על פריץ לאנג ומטרופוליס, סרטו האקספרסיוניסטי, למדנו בדיוק השבוע ומתאים לנו לעבד את החומר הנלמד עם ארוחה טובה. אנחנו אוכלות ברוסקטה פריכה עם עגבניות וחציל אפוי. לצידה אנחנו זוללות טוסטונים עם קונפי בצל ושום שנושאים על גבם כבד מוקפץ ומלקקות את האצבעות