באמצע רמת גן יש מקום מיוחד, שם אפשר לעמוד ולהריח… קפה. קפה ביאליק'', שהוא מאג של קפה מוקצף בטעמי אגוזים, וניל או אייריש קרים, או - הפייבוריט שלי -''קפה מוקה'', שבתחתיתו משוקע שוקולד בלגי מומס שמתערבב אחר-כך עם המשקה. אח!
יותר ויותר מסעדות, בתי קפה וברים, משדרגים ללקוחותיהם את החוויה כשהם מציגים על הקירות תערוכות אמנות מתחלפות. ארבע המלצות על מוסדות שיכולים להוסיף לשמם בכבוד גם את התואר גלריה
לצד קריירה קולנועית משגשגת, מטפח השחקן הצרפתי ז'ראר דפרדייה גם כרם ענבים ויקב בעמק הלואר. אבי הלוי הוזמן לטעימה של יינותיו שמיובאים כעת לארץ והוא שמח לדווח שהכוכב בעל מראה האיכר, מצטיין במלאכה
מיד אחרי שבירר שאין לנו שום מגבלת כשרות או בריאות, בנה לנו דון ארוחה שנפתחה בסלט ירוק עם עלי חסה, בזיליקום, כוסברה וירוקים אחרים והמשיכה בסדרה של מנות שריגשו לנו את החיך כמו שלא ריגשו אותו מזמן. למשל מנת הפנקייקס הויאטנמים הקטנים העשויים מקמח אורז עם עדשים ובצל ירוק ברוטב אננס
גלית והנס ברטלה, השף-קונדיטורים של בית הקפה ''גאיה ברטלה'', יפתחו באוגוסט קורס מקצועי לאופים חובבים. מי שיתמכרו, יוכלו להצטרף בתום הקורס לסטאז' בקונדיטוריה של ''גאיה ברטלה'' ולפצוח בקריירה מתוקה במיוחד
רובנו נוהגים לשתות את התה, אבל ג'סיקה ישראלי פיתחה עבור חברת קליסטו, מתכונים לבישול עם תה. בשבוע שעבר, במסגרת פסטיבל ''בריא בתל אביב'', היא הדגימה לקהל איך מבשלים בתה. המתכון מצורף
מסעדת גבריאל, צרפתיה כשרה ואלגנטית, מציעה עסקיות מגוונות ומשתלמות 43-68 ש''ח לסועד, לארוחה מלאה.
איך מתאים לכם לחגוג: עם בשרים צלויים על האש, טעימות סושי או אולי בארוחה אלגנטית באחוזת מלכים? לרגל עונת האירועים שנמצאת כעת בעיצומה, ארבע המלצות על הקייטרינג שיעשה לכם את האירוע
עד לפני כ- 200 שנה האירים היו אלה ששלטו בתעשיית הוויסקי. יונתן ישי מעמותת הוויסקי, מסביר למה איבדו את הבכורה ומה מצבם כיום
אין מזון טוב ומזון רע, קובעת ענבל קרקו, הדיאטנית הראשית של שומרי משקל. יש רק הרגלי תזונה טובים ורעים. איך תשפרו את הרגלי התזונה שלכם
בחרנו בשתי מנות עם בטטה, למרות שכל אחת מהן הייתה שונה לחלוטין מהאחרת. זה בדיוק הכיף בפסטה פלוס ..
טעון בהערצה לאוכל הטורקי באשר הוא, היה נטע גל מאושר לגלות שטיקה, המסעדה הטורקית החדשה בהרצליה פיתוח, עומדת בכל ציפיותיו ואף מתעלה עליהן. ''המטבח ניפק מנות נפלאות שזכו לטיפול מקצועי ומעודן'', הוא דיווח בהתרגשות בסופה של ארוחה משובחת, ''לתפארת האימפריה העות'ומנית לדורותיה''
רגע לפני החמסינים הכבדים ממליצה אדר קפלן-מור לשבת במרפסת עם פרוסת עוגה קרה וכוס לימונדה. שני מתכונים לעוגות גבינה קרות והגיג קיצי
קל מאוד למצוא את מרכז המבקרים של רולדין במושב קדימה. פשוט הולכים אחרי הריח. בחופש הגדול מתקיימות במרכז סדנאות אפייה לילדים וסיורים בעקבות הרוגלעך, הקרואסונים וכדורי השוקולד
עומר מילר, יד ימינו של ירון קסטנבוים, הוא האחראי על המטבח בבית פוד-ארט, משכנו של הקייטרינג היוקרתי, ושם הוא מדגים איך הופכים סל של חומרי גלם בסיסיים לחוויה חושית מסחררת. כרטיס ביקור עם נער הפלא של המטבח הישראלי
ישבנו כמעט שעה רק על הסלטים. ארז פיצל את הריכוז שלו והצליח גם לאכול וגם להתרשם מהעיצוב המושקע של המקום. חלל גדול, שיקי, בעל תקרה גבוהה ומדרגות שמובילות לקומה נוספת ובה חדר אירועים אינטימי
מבצע חגיגי באספניה לכבוד הקיץ! ארוחת דגים ופירות ים חגיגית במסעדת הדגים הספרדית של אשדוד !
אין לוקיישן מתאים לפגישה עם חברות ותיקות מהקפה השכונתי, במיוחד כשהוא מעוצב לפי כללי הפנג שואי, כלומר עתיר באנרגיות חיוביות. שפרה צח וחברתה לימי הקופירייטינג עשו את זה בקפה קרמל ברמת השרון והתקשו להיפרד
בבית כבר התרגלתם לתזונה מאוזנת ואפילו לתפריט דיאטטי אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים? מאמצים כמה כללים לאכילה במסעדות וממשיכים לבלות ולרזות
א', חובבת שוקולד ידועה, אהבה מאוד את מנת הכנפיים בצ'ילי ושוקולד של ''לה הולה''. אני התחברתי לרעיון קצת פחות ולא ויתרתי על הקינוחים: קרם חלבה ואגוזים על מצע שוקולד, וקרם ריבת חלב על מצע של בראוניז
בישול ועבודה במטבח מפתחים את הריכוז, המוטוריקה הגסה והעדינה, את יכולת שיתוף הפעולה ואת הידע הכללי , וזה עוד לפני שאמרנו מילה על מודעות לתזונה. אז למה שלא תשלחו את הילדים לקייטנת בישול חווייתית?
מה היתרונות הבריאותיים של פעילות גופנית? למה היא מעלה את החשק המיני לפחות כמו ויאגרה? וטבלה שמפרטת כמה סלסה תצטרכו לרקוד כדי לשרוף את ארוחת הערב
את עשרת ימי תחילת הקיץ הרשמיים חוגגים בתל אביב גם השנה בפסטיבל לילה לבן, משתה אורבני שנמשך לילות שלמים ומסתיים רק עם בוקר. ארבע המלצות למי שמחפשים איפה לבלות את לילות הקיץ ואיך לחגוג בגדול בלי להוציא יותר מ-75 שקלים
מבנה החאן בו שוכנת המסעדה מספק את התפאורה הראויה: מבנה אבן מסוגנן ומעוטר בקשתות, שחלונותיו הרחבים משקיפים את חצר פנימית מטופחת.
מסעדת הדגל של האחים לורן וג'אק פורסל, ממונפלייה שבצרפת. שני התאומים, הם גם הבעלים של מספר מסעדות נוספות