רגע לפני סוף החופש הגדול, ארבע מסעדות שמציעות דילים מיוחדים לארוחות עם הילדים
את הטרנד הבא בעולם האוכל הישראלי תביא כנראה רוני נבו, השפית של מסעדת INI שחולמת לבשל אוכל על פי תורת הפאנג שוואי. בינתיים היא מבשלת אוכל בסגנון איטלקי, צרפתי ו''כל מה שביניהם''. כרטיס ביקור ומתכון לסלמון בשמנת וזעפרן
כינרת הראל ביקרה במפעל השוקולד שוקונוי בנתניה, המעסיק צעירים מוגבלים, וחזרה נלהבת ועם המלצה חמה לקראת החגים: קנו את השוקולד המשובח של שוקונוי באריזה אישית מקורית
אנחנו מתכבדים בקוקטייל הבית של אל גאוצ'ו ראשל''צ. אנחנו פותחים בנקניקיית צ'וריסו שחומה ועסיסית, אמפנדה במילוי בשר טחון, ואנצ'ילדה – טורטיה מטוגנת במילוי בבשר פרגית קצוץ ומתובל. היין האדום של יקב פסגות רק מוסיף תנופה...
כיאה לגן עדן אמיתי, מסעדת גוסטו יצאה במבצע מפתה שמציע לכם שני עולמות בחוויה אחת מושלמת. המבצע נותן מענה מדוייק לתחושת הרעב המתוקה שמעלה בך עיסוי מפנק. הדיל מצויין לכל חגיגה או אירוע מרגש, לבילוי מהנה עם בן הזוג או חבר/ה ומתאים במיוחד כשובר מתנה שתמיד ישמח.
סדנאות בישול לילדים בשבועיים האחרונים של החופש הגדול
לשיפור מצב הרוח, להעלאת רמת האירוח ותוך דאגה למצב האוברדראפט: טיפים להקמת בר מקצועי בבית
שתי המנות הראשונות והמצוינות שבחרנו מדגימות את יכולתו של השף ללהטט בחומרי גלם: האחת, עצם עגל בציר עגל, שמולאה במח העצם עצמו יחד עם שלושה סוגי פטריות, שיטאקי, פורצ'יני ומורל. בשנייה, ''וורסיות בכבד אווז'', משמש כבד האווז ליצירת שלוש מנות שונות על צלחת אחת: נתח צרוב על גבי טוסט, סיגר במילוי כבד אווז ומוס כבד אווז בריבת בצל - כל אחת חגיגה בפני עצמה
כמו כל בעלי העסקים בצפון הארץ גם המסעדנים מלקקים את הפצעים ומחכים להמוני בית ישראל שיגיעו לאכול, לבלות ולהזדהות. ארבע סיבות טעימות להישמע לצו הפטריוטיות ולעלות צפונה
עיינה גל, סטודנטית בחופשה, קצת מתביישת להתוודות לגבי סדר היום שלה, שמתחיל בצהריים בארוחת מזטים במזה ועיקרו התלבטות בין ארוחת מזה טחינה לארוחת מזה ים תיכונית
הוא עזב את אוויר ההרים הירושלמי לטובת עיר האורות הדרומית כבר לפני שש שנים ואת הבישול שלו הוא מגדיר כפיוז'ן מרוקאי ים תיכוני. כרטיס ביקור עם אלון חן ממסעדת בוסטון פיש&גריל
מי משיק תפריט קיץ חדש? איפה תמצאו פסטיבל פירות ים? ואת איזו מסעדה תמצאו ביריד ''חוצות היוצר'' בירושלים? רביעייה מיוחדת
בגלל העיצוב היוצא-דופן, בגלל התאורה המיוחדת, בגלל הניגוד השובה-לב בין החלל המרשים לאווירה הלא-מכופתרת, אבל בעיקר ולפני הכל – רוצו ל''אורו'' בגלל הטאג'ין שכל נגיסה בו מציפה את חלל הפה בטעמים נפלאים...
אז היה זה קונפי שוק אווז שסחט מאיתנו אנחות התפעלות. מנה כבדה וחורפית שנעדרה כעת מהתפריט. כפיצוי הזמנו אנטריקוט ברוטב ציר בקר ותימין שהיה עבה ועסיסי, צרוב היטב בחוץ ושופע מיצים בפנים. טעים ככל שהיה, את ההצגה גנבה דווקא גבעת הפירה הקטנה שליוותה אותו, שהיתה בה איזו לוויית טעם מיוחדת שגרמה לנו לריב על כל ביס
אלון כהן אוהב עוגיות. בתו בת החמש אוהבת צורות. יחד הם חגגו על סט חותכני העוגיות החדש שנמכר ברשת ה"קוק סטור'', ויש גם מתכון מדהים לעוגיות ריבה
המוניטין העולמיים שלנו לא בשיאם בשבועות האחרונים אבל היינות דווקא עושים חיל. קברנה סוביניון 2004 של יקב טוליפ קטף שני פרסים יוקרתיים באירופה והקברנה סוביניון ריזרב זכה בארה''ב במדליית זהב כפולה
אוליב ליף, מסעדה הגורמה הכשרה של מלון שרתון ת''א, מזמינה אתכם ליהנות מהצעה עסקית אטרקטיבית במיוחד: ארוחות עסקיות ב-99 ש''ח בלבד. העסקיות מוגשות בימים ראשון עד שישי בין השעות 12:00 ל-16:00. והחנייה...חינם!
בצל, כרוב, צנון, צנונית, שעועית, קישואים, מלון ואפילו תפוחי אדמה, שייכים לקבוצה הירקות הלבנים-צהובים, המתבררת כעת כבעלת יותר ויותר סגולות בריאותיות
אין הרבה שפים בישראל שיכריזו על סטייק טרטר צרפתי קלאסי כמנת הדגל שלהם, אבל זאת הבחירה של יואל ארדיטי, השף של לוקאס. זה כמובן לא מתנגש בעובדה שארדיטי הוא פחות או יותר השף היחיד בגוש דן שהצליח להכין מקינואה סלט שהוא מעדן
אייל ועקנין השף, מציג שילוב מנצח בין שוק מקומי להשראה צרפתית ובינלאומית, עם מכנה משותף של טעם ואיכות נדירים. כשר והרבה יותר.
ביסטרו בר נורמה ג'ין מציע ברקפסטים ובראנצ'ים בשישי-שבת בצהריים. במסגרת הארוחות מוצעות ווג'י נורמה ובוריטו ברקפסט - בוקר כמו שישראלים אוהבים, אינגליש ברקפסט - לאלה שלא מוותרים על בשר. לרעבים באמת מוצע בראנץ' משובח...
זה לא בדיוק הזמן לטייל בצפון או לצאת לגיחה בחו''ל, אבל הילדים בבית מטפסים על הקירות. ההמלצה השבועית שלנו לחופש הגדול: ביקור בשוק האורגני בקיבוץ גבעת ברנר
הערב המשיך וקולוני השתנתה. לאט ובהקפדה עומעמו האורות, המוזיקה שינתה קצב והגיל הממוצע שבתחילת הערב עמד על 40, ירד לאמצע שנות ה-20. השתלבנו בקהל הצעיר והמשכנו עם יין אדום לעיקרית, פילה עגל ברוטב בירה כהה שהיה טעים רך ועסיסי, כמו שפילה טוב צריך להיות, גם אם לא העפיל אל פסגות העונג של המנות הראשונות
ימים לא קלים עוברים עלינו וזאת בדיוק הסיבה לחגוג את חג האהבה הזה בגדול. ארבע המלצות ליום האהבה, בשביל להרים את המורל, בשביל להניע את גלגלי הכלכלה, ובשביל לחיות את החיים הכי טוב שאפשר, למרות הכל
עם ערב לקחתי את אמא לגורדון 17, הבר השכונתי שלי. אני חושבת שזה הכי מגניב לצאת עם הורה, וכנראה שעוד אנשים חושבים כמוני כי בגורדון 17 אמא שלי לא הייתה היחידה שזכרה גם מלחמות קודמות